Green Marine Motoren

Van Baerdt is dealer van de innovatieve elektrische boot motoren van Green Marine Motors. Wie zijn boot wil verduurzamen met een elektrische motor, haalt met de elektrische motor van Green Marine stille perfectie in huis. Elektrisch varen was nog nooit zo rustgevend en duurzaam. Ervaar het zelf met Green Marine.

ELEKTRISCH VAREN

Elektrische binnenboordmotor

De AC-inductiemotor van Green Marine is ontworpen voor een krachtige industry-grade performance. De combinatie van innovatieve direct-drive technologie, robuust design en gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat deze elektrische boot motor tot wel 3.5 keer meer koppel produceert dan andere elektrische boot motoren. Zo vaar je krachtig in stilte. Bovendien is elke Green Marine Motor ten minste IP56-gecertificeerd, wat garant staat voor vaarplezier op elk soort water en in elke weersomstandigheid.

Ombouwen naar elektrische aandrijving

Ben je op zoek naar een oplossing om een dieselmotor te vervangen door een krachtige elektromotor? Met een motor van Green Marine bouw je je boot om naar een duurzame en krachtige elektrische boot. Elk bestaand motorblok kan worden vervangen door een elektrische boot motor van Green Marine. Wil je jouw boot ombouwen naar elektrische aandrijving? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Green Marine Elektrische boot motor

Welke elektrische boot motor is geschikt?

Green Marine Motors biedt voor elk type boot een geschikte aandrijflijn. Van sloep tot veerpont, er is altijd een motor die past bij jouw boot.

Green Marine 4 kW

Geschikt voor kleine plezierboten

Green Marine 8.5 kW

Geschikt voor een boot van 4 – 9 meter lang (zoals een kleine sloep)

Green Marine 17.5 kW

Krachtig genoeg voor een motorboot of grote sloep

Green Marine 22 kW

Geschikt voor een sleepboot of veerpont

Voordelen van elektrisch varen

  • Stil: het varen met een elektrische motor zorgt voor stilte op het water. Je hebt geen last meer van het ronkende geluid van een dieselmotor. Zo kun je ontspannen praten met anderen in de boot en verstoor je de natuur niet.
  • Comfortabel: Je hebt geen last meer van stank en trillingen tijdens het varen. Zo kun je optimaal genieten van de rust en stilte op het water.
  • Verantwoord: door de elektrische aandrijving is er geen CO2 uitstoot. Er komen dus geen vervuilende stoffen vrij bij het varen, wat beter is voor het milieu. Zo vaar je nu en in de toekomst verantwoord. Veel Nederlandse binnensteden moeten over enkele jaren emissie-vrij zijn. Door een elektrische boot motor weet je zeker dat je in de toekomst nog steeds welkom bent op de grachten of andere emissie-vrije wateren.
  • Weinig onderhoud: Elektromotoren hebben weinig onderhoud nodig. Er zijn namelijk weinig bewegende delen in vergelijking tot een verbrandingsmotor, waardoor slijtage minimaal is. Bovendien is er ook geen olie die ververst dient te worden.
Menu